Ne Yaptın Asuman ?


Haber : İrem Öztürk

İstanbul'un Moda semtinde kapılarını açan Asuman, dünya markası olma yolunda ilerliyor.
Türkiye'yi çikolatayla tanıştıran İtalyan maceraperest Gemelli Careri'ye hepimiz bir teşekkür borçluyuz ama Asuman'ı denedikten sonra insan bir kez daha teşekkür etmek istiyor. 400 yıl önce bir sıcak çikolata ikramıyla başlıyor bu toprakların çikolatayla tanışma hikayesi. Şimdi ise bu hikayenin Asuman'la birlikte Kuveyt'e kadar uzanması planlanıyor. 



 Küçük bir 'Çikolata Dükkanı'nda yapılmaya başladıktan sonra özellikle de sosyal medyanın etkisiyle oldukça popüler bir hal aldı Asuman tatlısı. Eritilmiş Belçika çikolatası, çilek ve kremadan yapılan Asuman'ın artık kendi isminde bir şubesi var. Bu lezzet, Çikolata Dükkanı'nın önünde oluşan uzun kuyruklara son vermek için aynı semtte çikolata severlere yeniden buluşuyor.


 İçeriye girdiğiniz andan itibaren etrafınızı çikolata kokuları sarıyor. Çikolataların hepsi el yapımı olmakla birlikte karabiberli, tarçınlı, hurmalı, kavunlu 60 çeşit yaratıcı tat bulunuyor. Bu çikolataların raf ömrü ise doğal oldukları için sadece 2 hafta. İlginç çikolataların yanı sıra çikolatalı sabun ve kolon yağı da oldukça dikkat çekiyor. Bütün bu çikolata çeşitlerine ve kolon yağlarına internet üzerinden ulaşmanız mümkün. Fakat canınız Asuman istiyorsa rotanızı Moda'ya çevirmek zorundasınız...


Ne Yaptın Asuman ? Ne Yaptın Asuman ? Reviewed by Beleş News on 13:06 Rating: 5

Hiç yorum yok